Răspunsuri

2014-10-31T16:43:53+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Daca 250 km se fac cu 17,5 l benzina  1 km se face cu 17,5/250= 0,07 litri
atunci
300 = 0.07 x 300 = 21 litri
750 = 0,07 x 700 = 49 litri
1000= 0.07 x 1000= 70 litri