Distanta intre doua localitati este strabatuta de bunicul in trei etape .In prima etapa parcurge 113km in a doua cu 103km mai mult decat in prima ,iar in a treia cat in primele doua etape.
Intre cele doua localitati sunt:A685km ,B568km, C856KM, d658KM,

2

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-31T15:10:13+02:00
Cati km  parcurge in a doua etapa?
113+103=216km
cati km parcurge in a treia etapa?
113+216=329km
cati km parcurge in total?
113+216+329=
329+329=658km
R:D
2 5 2
2014-10-31T15:11:16+02:00
1.Cati km a parcurs in prima etapa?113+103=216  2.Cati km a parcurs in a treia etapa? 113+216=329  sunt 216+ 113+ 329=658 km