Răspunsuri

2014-10-31T13:54:32+02:00
In aceasta vara am fost cu familia la mare acolo neam distrat la maxim.cu
familia neam scaldat in marea cu apa calda neam jucat in nisip.a fost distractiv.dar cand am venit acasa eram trist(a) dar am plecat cu prietenii si neam distrat in oras...ce e de bine vara...
2014-10-31T14:08:32+02:00
Ne pregatim ultimele lucruri pentru mini vacanta noastra la mare. Ma gandesc cu ce sa imi mai umplu bagajul, sa nu fie gol. Mi-am luat cateva perechi de haine, bineinteles costum de baie, si ochelarii de soare.
  Tata claxoneaza la poarta in semn ca este timpul sa plecam la drum. Fug repede catre el, urc in masina si pornim. Dupa patru ore de mers, in care am dormit dusa, am ajuns in sfarsit la hotelul destinat cazarii. A doua zi, ma trezesc  bucuroasa, pregatindu-ma de minunata zi in care aveam sa ma bucur de soare si valurile marii. Afara era un cer senin, iar pescarusii tipau deasupra,trecand ca o vijelie pe langa multimea de hoteluri din jur.
  In sfarsit, coboram scarile ce duceau spre statiunea preferata, si ne-am asezat intr-un colt mai retras. De aici puteai vedea toata plaja. Erau o multime de oameni, mai mari mai mici, fiecare batandu-se pe un loc in care sa isi amenajeze cearsaful. Nisipul fin imi gadila picioarele, iar undele orbitor de stralucitoare ale marii, te chemau la joaca impreuna cu ele. Am mers alergad , catre apa care iti facea cu ochiul, balacindu-ma si stropindu-ma cu parintii mei.
   Din nisipul fin, am facut un puternic si statornic regat, care parea de vis. Razele soarelui, se plimbau jucause, prin buclele negre ale parului meu, creandu-mi o senzatie de placere. Am colectionat o multime de scoici, si nu uitam faptul ca m-am scufundat cu ochelarii de inot, pentru a vedea mai bine micii pestisori care dansau gratios in apa.
  Plecarea nu mi-a pricinuit decat tristete, lasand acest frumos in urma. Dar am ramas cu speranta ca voi reveni pe aceste meleaguri insorite.

Nu stiu cat e de bun, mi-a luat ceva timp, dar sper sa te ajute catusi de putin! BAFTA! :)