Alcatuiti o compunere cu titlul Copilarie pornind de la urmatorul citat:Asa eram eu la varsta cea fericita si asa cred ca au fost toti copiii, de cand îi lumea asta şi pamantul
Ajutati-ma va rog urgeent

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-31T13:04:24+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Imi aduc si eu aminte despre intamplarile copilariei mele,pline de amuzament.Precum Nica,atunci cand a furat cirese din pomul matusii sale,am avut si eu o peripetie.am fost impreuna cu cativa prieteni la furat porumb din gradina unui batran,despre care noi credeam ca e slabit si fara putere si ca nu ne va prinde nicicum.Ei,bine,in privinta lui nee-am inselat,acesta prinzandu-ne si venind la portile bunicilor nostri . viata de copil este o permanenta joaca,fiecare zi o aventura,o calatorie in universul copilariei.jocurile copilariei sunt cele mai frumoase momente ale vietii,simple,dar captivante.Orice copil trebuie sa se lase purtat de valul copilariei,sa porneasca spre gasirea veseliei,a miracolelor si a fanteziei!     Sper sa-ti placa!
103 4 103