Răspunsuri

2014-10-30T21:50:39+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Suntem o clasă,suntem un colectiv de copii.Avem multe în comun,începând cu faptul că suntem elevi.Acesta este o calitate generală care ne  unește.
Dar nu suntem toți la fel,lucru normal ,zic eu.începând cu  înfățișarea fizică ,diferită ,pâna la modul fiecăruia dintre noi de a ne adapta relațiilor de grup social.Asta este școala,un grup social.Iar clasa este un mic grup social din cadrul școlii.În principiu cred că suntem un colectiv unit.Ne unește interesul pentru carte.
În același timp,diferiți fiind nu ne putem comporta toți identic,nu putem fi absolut pe aceeași lungime de undă între noi.
Conflicte există ,ca în toate școlile ,cred eu. Important este să învățăm ușor,ușor să le depășim.Conflictele au menirea să ne întărească ,prin rezolvarea lor dovedim de fapt  că ne maturizăm.

8 4 8