Răspunsuri

2014-10-30T19:21:34+02:00
Pai trebuie sa le descompui pe toate in asa fel sa iti dea bazele egale
Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-30T19:28:06+02:00
 a^{c} +  b^{c} - 5^{2} = 10^{2} + 5^{2} - 5^{2} = 100

(a+b)( a^{2} -ab+ b^{2} =(10+5)( 10^{2} -10*5+ 5^{2} )=15*(100-50+25) =15*75=1125 
p.s vezi daca am inlocuit bine a,b,c 
 b^{3} -3 b^{2} c+3b c^{2} - c^{3} = 5^{3} -3 *5^{2} *2+3*5* 2^{2} - 2^{3} =125-150+60-8=27
multumesc mult dar mai am cateva tot la acest ex..
omg
poti da mi-l rezolvi si pe celalalt?
ok
gata. am editat raspunsul. plz da cel mai bun si like