Răspunsuri

2014-10-30T17:52:02+02:00
Poi in a doua zi ea citeste40 (46-6=40)
in cele doua zile a citit 86 (40+46=86)
si mai are de citit 283(369-86=283)
1 5 1
2014-10-30T17:53:40+02:00
Cate pagini a citit a doua zi?
46-6=40
Cate pagini a citit in cele doua zile?
46+40=86
Cate pagini mai are de citit?
369-86=283
3 5 3