Răspunsuri

2014-10-30T16:36:06+02:00
ACu toti cred ca va intrebati cum e moartea, ce simti de fapt cand mori...ei bine se pare ca eu am raspunsul.Cand mori esti intr-o padure singur, pur si simpu fugi nu sti unde vei ajunge si daca vei ajunge vreodata undeva. Cand te opresti te ciocnesti de un copac cu 6 mere. Dupa copac sta un om cu barba pana la genunchi alba ca spuma mari care tremurandn te intreaba:
-Cate mere vrei.
Daca spui ca iti doresti un mar te trimite in rai. Daca ii spui ca vrei doua te zgarie si te rencarneaza intro persoana. Daca ii spui ca vrei trei te ia in brate adormindute pentru tot deauna. Daca ii spui ca vrei patru mere te trimite in iad. Daca ii spui ca vrei cinci te face supusul Satanei.Daca le vrei pe toate te ingheata pentru tot deauna. Daca ii spui ca nu vrei nici un mar ti le daruieste pe toate si te inchide intro oglinda. Esti speria deoarece nu sti ce sa alegi pentru ca merele sunt asa rosi ca sangele incat iti vine sa le iei pe tate asa ca tu ii spui raspunsul tau final decizand unde te vei duce...
2 3 2
2014-10-30T16:43:27+02:00
. Mă cazez la un hotel. Sunt obosit. Vreau să dorm. Femeia de la recepţie îmi spune: 
-Uite cheia. Şi încă ceva, să nu cumva să deschizi uşa la camera fără număr, de lângă camera ta.
-Bine. 
Am mers în camera mea, dar zgomote îngrozitoare se auzeau de la camera de lângă. Am mers până acolo, si m-am uitat prin gaura cheii. Tot ce puteam să văd era culoarea roşie. Am mers la recepţie şi am întrebat cucoana de acolo ce se afla în camera respectivă. 
-O femeie nebună care şi-a mancat singura placinta. Are ochii de culoarea rosie se pare ca a pus c-am mult chili.
3 2 3