Răspunsuri

2014-10-30T16:38:46+02:00
Ma trezesc in mijlocul noptii si imi dau seama ca sunt singura.Pe dulap gasesc un biletel in care mama imi scrie ca e plecata la servici .
Deodata cineva ma striga, pare o voce familiara, precizez ca e 11 noaptea . Ma intreb ce o vrea asa ca ies afara sa vad cine e ...
Totul e in intuneric , ma gasesc pierduta intr-o padure , nu imi amintesc cum am ajuns acolo, ma uit in jurul meu si zapada parca ma inghite, sunt zgariata toata pe maini si sunt doar in pijamale.Imi este asa de frig  si imi este frica . Deodata in spatele meu se aud pasi mici ce se intreapta spre mine .Inima imi bate puternic  si in adrenalina in care sunt ma ridic din zapada si incep sa fug , nu stiu unde ma indrept iar fulgii parca incearca sa-mi intre in ochi. Gasesc o carare iar in urma mea pasii se pierd.
In sfarsit ceva familiar , in fata mea se afla un hambar , realizez ca nu sunt departe ,asa ca fug spre  casa .Mainile imi sunt reci  si intepenite dar reusesc intr-un final sa deschid usa.In casa linistea e infernala, parca era mai bine afara, aprind toate luminile si incep sa ma linistesc.
Nu imi vine sa scred ce tocmai mi sa intamplat , ma gandesc ce sa ii spun mamei, oare ma va crede? Doamne, deodata cineva bate la usa, cred ca e mama!! :
-Mama, tu esti?  Dar e doar liniste ...
Imi este frica sa deschid usa, mai ales dupa intamplarea precedenta.
Cioc, cioc se aude din nou. Ma uit fixata la usa si tip, MAMA!! raspunsul e cioc cioc cioc.
Bataile se intetesc iar de la batai mici se ajunge la izbituri, realizez ca oricine ar fii sau orice ar fii vrea sa intre neaparat in casa . Asa ca ma fixez pe usa si incerc sa o blochez insa nu reusesc . Imi vin in minte pasii din padure si imi dau seama ca acei pasi m-au urmarit.
Incep sa plang, pur si simplu cedez  si tip cu toata puterea glasului Inceteaza!!
Se aude un raset ca de claun iar in momentul acela usa se dechide pe larg , scartaind...Un ranjet se arata inconjurat de negura, ughii lungi si ascutinte , bratele lui se intind de-a lungul camerei iar intro clipita dispar  data cu el.
Usa se inchide si luminile se sting.
Lasa  un bilet in care scrie '' Nu am intrat neanuntat "