Răspunsuri

2014-10-30T16:03:12+02:00
98+47=145
543-145=398de pagini a citit in trei zile
2014-10-30T16:04:38+02:00
Notam prima zi cu A, a doua zi cu B si a treia zi cu C...
Deci A=98 pagini in prima zi
B=A+47=98+47=145 pagini in a doua zi
C=543- (98+145)=543-243=300 pagini in a treia zi