Cum se rezolva problema si schema
Din cei 235,8 lei mama a cumparat 2kg de cartofi la pretul de 4,5 lei pentru un kilogram , 3 kg de mere la pretul de 8,25 lei pentru kilogramsi o papusa Barbie pentru Danuta cu 102 lei.Citi leiau mai ramas dupa efectuarea cumparaturilor?

1

Răspunsuri

2014-03-02T17:51:13+02:00
2x4,5=9 lei ptr cartofi    3x8,25= 24,75 ptr mere                    9+24,75+102=135,75                        235,8-135,75=100,05