Răspunsuri

2014-10-30T15:05:31+02:00
Visine: 5 ladite*6 kg=30 kg
Caise: 3 ladite*8 kg=24 kg
In total sunt: 30+24=54 kg fructe
2014-10-30T15:09:57+02:00
 5 ladite * 6 kg visine = 30 kg visine 

3 ladite *8 kg vine = 24 kg caise 
30 kg visine  +24 kg caise = 54kg fructe sunt 






1 5 1