Răspunsuri

2014-10-30T13:59:20+02:00
Cate ziare s-au vandut in primele 2 zile?
1975+1786=3761 ziare
cate ziare s-au vandut a treia zi?
3761-988=2773 ziare
cate ziare s-au vandut in total?
1975+1786+2773=6534 ziare
2014-10-30T14:03:13+02:00
Cate ziare s-au vandut a treia zi?
1975plus1786 minus988egal 3760minusegal2772(ziare)
Cate ziare au fost in total?
1975plus1785plus2772egal3760plus2772egal6532(ziare)
                                           R:6532 de ziare au fost