Ajutor!! am de tradus textele astea!
Qu'est-ce qui vous pousse a faire vos films?
L.B. : Je crois que c'est l'envie de communiquer. Tres petit, j'ai du souf-firir de la non-communication. Le cinema, c'est un moyen de s'exprimer . C'est de l'art, le plus petit, mais de l'art quand meme.

Quel est le vrai public de cinema, d'apres vous?
L.B. : Le vrai public, c'est celui qui se laisse faire. Et il faut se laisser faire au cinema, sinon il ne faut pas y aller. Le cinema, c'est une proposition de reve. Ou vous prend par la main, on vous dit:<< Venez, on va vous raconter une histoire.>> . Si vous n'avez pas envie, vous n'y allez pas. Mais si vous acceptez la proposition, il faut vous laisser porter.


Qu'aimeriez-vous dire aux jeunes?
L.B.: J'aimerais leur dire que l'avenir du monde est vraiment entre leurs mains. Il nous faut aller vers une terre un peu mieux protegee, plus juste , plus humaine.
J'ai envie de leur dire aussi que le seul jeu interessant dans la vie, ce n'est ni le jeu de la societe ni le jeu de l'argent . C'est d'essayer d'etre, demain , un peu meilleur que la veille. C'est un jeu qu'il faut tenter. Cela a un sens.

2

Răspunsuri

2014-10-30T10:05:59+02:00
Ce te motivează să faci filme tale? L. B .: Cred că aceasta este dorința de a comunica. Foarte puțin, am avut de a sufla-firir de non-comunicare. Cinematograful este un mijloc de a se exprima. Acest lucru este artă, cel mai mic, dar arta oricum. 
Care este vârsta reală de cinema, și după tine? LB: Publicul real este cel care-i lasa. Și trebuie să ne lăsați-l să mergem la film, în caz contrar el nu ar trebui să meargă. Cinematograful este o propunere de vis. Sau te ia de mână, ți se spune: << Veniți, vă vom spune o poveste >> .. Dacă nu vrei, nu te duci. Dar dacă sunteți de acord cu oferta, trebuie să lăsați-vă să fie. 

Ce-ai spune tinerilor? LB: Le-aș spune că viitorul lumii este într-adevăr în mâinile lor. Noi trebuie să meargă la terenul un pic mai bine protejat, mai mult chiar, mai umană. Vreau să spun, de asemenea, că singurul joc interesant în viață, acest lucru nu este jocul sau companie de joc banii. Se încearcă să fie mâine un pic mai bine decât cu o zi înainte. Acesta este un joc pe care ar trebui să încercăm. Acest lucru are sens.
2014-10-30T14:01:53+02:00
Ce va motiveaza sa va faceti filmele?
Cred ca cheful de a comunica.De micut,aa trebuit sa sufar de non-comunicare.Cinematograful este un mijloc de a te exprima.Este arta cea mai mica,dar este arta totusi.

Care este realul public de cinematograf,dupa parerea dumneavoastra?
Realul public este acela care te lasa sa faci filme.Si trebuie sa te lase sa faci filme,daca nu,el nu trebuie sa mearga acolo.Cinematograful este o propunere de iluzie.Sau se iau de mana si va spun:"Veniti,o sa va povestim o intamplare".Daca nu aveti chef,nu mergeti.Dar daca acceptati propunerea,trebuie sa va lasati purtati.

Ce v-ar placea sa spuneti tinerilor?
Mi-ar placea sa le spun ca viitorul lumii este cu adevarat in mainile lor.Trebuie sa mergem spre un drum putin mai bine protejat,mai just,mai uman.Am chef sa le spun de asemenea ca singurul joc interesant in viata,nu este nici jocul societatii,nici jocul banilor.Acesta este de a incerca sa fii,maine,putin mai bine decat  claca.Este un joc care trebuie sa te ispiteasca.Acela are un sens.