Scrie un text narativ,de 15-20 de randuri,in care sa povestesti o intamplare de pe vremea bunicii.Foloseste arhaisme,regionalisme,cuvinte derivate sicuvinte formate prin compunere.
Va rooog e urgent!!!!!!!!!!!

1

Răspunsuri

2014-10-30T09:55:26+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Intr-o zi de vara bunica imi povestea o zi din viata sa.Stateam pe prispa plina de colb din fata paravanului. Era ora 6 dimineata si ea impreuna cu bunicul se duceau pe ogor la prasit. Era o zi racoroasa si soarete nu se arata.Erau cu sapele in spate si cu traistele cu mancare inn spate . Pentru ca stateau toata ziua la camp i-au spus vecinei sa hraneasca gobaile , porcii si vacile pe la amiaza.Cand bunicii au ajuns la camp pamantul era jilav si nu au putut prasi in lanul cu popsoi. Deodata o matahala se plimba prin lan asa ca au luat-o la fuga . Bunica il imbrancea pe bunicul ca nu mergea mai repede , iar intr-un tarziu au ajuns acasa.
83 4 83