Amintesteti o situatie cind ai fost inselata tradata de un prieten . Explica ce a insemnat aceasta relatie nereusita pentru experienta ta. Ce schimbari a provocat ea in comportamentul tau si al prietenului

2

Răspunsuri

2014-10-29T19:53:40+02:00
Depinde de prieten..daca acea relatia cu prietenul .. mi-as fi pierdut increderea in el .. si schimbarea in comportament ar fi ca nu am mai fi la fel ca inainte si ca voi avea grija ce prieteni imi aleg ..sau pot sa il iert si sa uit totul ..depinde .. Sper ca te-am ajutat! :** Eu ti-am dat mai mult schema .. tu poti sa mai adaugi ceva <3
Puteti sami dati un exemplu din viata voastra
va rog
Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-29T20:16:07+02:00
Orice situație prin care treci înseamnă un plus de experiență. Viața nu e perfectă pentru nimeni.Noi ,oamenii suntem obligați să trecem prin tot felul de situații ,unele plăcute,altele neplăcute,iar altele ,poate,de-a dreptul șocante.
Cât oferi,atăta primești într-o relație,așa se zice prin romane.Nu știu exact ce înseamnă trădarea,cuvântul în sine mi se pare cam greu. Știu însă ce înseamnă dezamăgirea .Înseamnă durere ,jenă ,dar și o senzație de vinovăție.De ce? Deoarece o relație implică două persoane.
M-am simțit dezamăgit,dar,la rândul meu cred ca am dezamăgit și eu.
Cu alte cuvinte,pe undeva am fost și eu responsabil .
La început scriam despre experiență. Da, câștigăm experiență din absolut orice,în special din relații nereușite. 
Ce schimbări ar trebui să provoace ? O atenție mai mare în primul rând la atitudinea noastră. Cel mai ușor lucru este să acuzi . Cel mai greu este să fii sincer cu tine însuți.
12 4 12
Mersi dar nu poti sami dai un exemplu din viata ta.
Mulțumesc pt. coroană
Exemplul pe care l-aș putea oferi seamănă mult cu alte sute și poate mii de exemple
Aici este vorba despre ceea ce am învățat din experiența proprie