Răspunsuri

2014-10-29T19:48:02+02:00
(9x²-2*3x*5 + 5²)+(x²+2*x*4+4²)-(4x²-2*2x*7+7²) = ( 9x²-30x+25)+(x²+8x+16)-(4x²-28x+49)= 9x²-30x+25+x²+8x+16-4x²-28x+49=6x²+10x+95

Sper ca intelegi.

* - inmultire
Aolooo sti ca e mai muult =))
Te-as ruga sa adaugi un raspuns corect si sa nu fii pe langa subiect. Atata timp cat nu stii sa vorbesti corect din punct de vedere gramatical, ti-as sugera sa-ti vezi de treaba ta. Eu l-am ajutat cu ce am stiut.
2014-10-29T19:56:34+02:00
Vine asa...9xla a 2-25+xla a2+16-4xla a2+49 =6x la a 2+40 Si asa ramane...sper ca te.am ajutat ;)
Formula corecta este:
(a²+2*a*b+b²)
Te rog, informeaza-te inainte sa postezi un raspuns si sa primesti puncte degeaba, o seara buna.