Răspunsuri

2014-10-29T19:12:58+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
A) =a(x+y)+b(x+y)=(x+y)(a+b)
b) =7x(3x-y)+11(3x-y)=(3x-y)(7x+11)
c) =x(3+m)+2y(3+m)=(3+m)(x+2y)
d) =4m(3x-y²)+5a(3x-y²)=(3x-y²)(4m+5a)
e) =(a²+b²)+6x(a²+b²)=(a²+b²)(1+6x)
f) =2m(1+x²)+n²(1+x²)=(1+x²)(2m+n²)