Am nevoie de ajutor pentru a rezolva aceasta problema prin 3 operatii : Un magazin alimentar a vandut intr-o zi 5750 de paini , in a doua zi cu 8900 de paini mai mult decat in prima zi si cu 3560 de paini mai putin decat a treia zi Formulati intrebari pentru a rezolva problema .
Multumesc !

2

Răspunsuri

2014-10-29T18:14:23+02:00
Cate paini s-au vandut in a doua zi? Dar in a treia?
Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-29T18:17:44+02:00

Cate paini s-au vandut in cele trei zile?
5750 paini prima zi
5750+8900=14650 a II-a zi
14650+3560=18210 a III-a zi
5750+14650+18210= 38610 in cele trei zile
2 5 2