Am nevoie de o compunere cu insertie va rog frumos sa ma ajutati!!
Adica o compunere cu o povestire intr-o povestire:)) stiu ca pare ciudat dar asa e!! ve-ti avea nevoie in clasa a 7-a!!

2
cum adica
cum adica?
bro eu tot sunt in clasa a 7 ))
si ce n-ai nici-o istorioara de aceasta?

Răspunsuri

2014-10-29T17:59:09+02:00
Era o data un batrin care demult s-a pierdut in virsta sa.Traia nu prea bine,nu avea copii nici sotie!Cica era magician si folosea mogia inpotriva raului pina cind nu a venit raul la el!L-a dus intr-o peripetie foarte lunga de vre-o 50 de ani! raul l-a invins nimeni nu dorea sa-i fie vecin si sa traieasca in apropierea sa din cauza blestemului pus pe el! Multi spun ca blestemul s-a transmis la el din generatie in generatie adica de la bunell sau el era vrajitor renumit pina cind batrinetea nu i-a luat viata!Fiind copil batrinellul nostru nu stia de blestem si il folosea in folosul lui el avua puteri mari :de a da lucrurile la o parte doar cu privirea si asta e doar una!Toti copii in vremea ceia se temeau de el si doreau sa se imprieteneasca toti ba chiar veneau oameni din alte tari sa ii vada magia!!!Intr-o zi pe el l-a luat un om cu o privirea rea dar suflet bun la un teatru de magie(nustiu cum se numeste locul unde se fac trucuri,magie=) )Acolo el s-a trezit la viata intr-o zi la un numar de magie si diferite trucuri magia i s-a terminat,de la circ pe el l-au alungat si toti nu se mai uitau la el.Atunci el a inteles ca oamenii doreau de la el numai magia si nimic mai mult!Atunci blestemul a inceput sa se arate, caci blestemul intra in om cind e slabit sufleteste! El a inceput sa faca lucruri rele cu magia sa care cind a trecut de partea raului i s-a intors!!!Foarte greu dar el s-a intors spre bine ajutat de citiva prieteni adevarati care l-au recunoscut!!! Acum el i-si foloseste magia spre bine!Doar spre bine!

Poti sa spui ca acesta e mos craciun)))))

De catre VictorLuncasu(poet si inventator de povessti)    dar i-ti dau ocazia sa-ti pui numele tau aicea,nu o sa ma supar deloc!!!


23 3 23
nu e obligarotiu
obligatoriu*
da dar doresc sa e ajut
))
ajunge?
Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-29T18:05:13+02:00
Era frig iar afara ploua continuu.
Fata isi lua privirea de la fereastra si se indrepta spre micuta ei carte de pe birou .Nu parea foarte interesanta , insa prietena ei i-o daruise cadou in urma cu ceva timp . Si de ce s-o mai tina degeaba pe birou? A luat-o si a inceput-o s-o rasfoiasca. Nimic interesant : multe povestioare , nu e nicio imagine , deci nu poate sa fie interesant.
 Se aseza plictisita pe scaun si se hotari sa inceapa cu prima povestioara , fara titlu, dar intr-un fel , misterioasa. 
 Era odata un copil sarac , care nu avea parte de tot ce avem noi la momentul actual...Isi dorea tare mult o carte , dar intr-o zi a primit de la o ruda indepartata o carte foarte mica , cu un scris foarte mic. Niciodata nu-si imaginase ca o carte poate sa arate la fel de plictisitor ca si aceasta./ Incerca sa citeasca , dar ii era foarte lene , mai ales cand vedea sirurile negre pe foaia alba , parca de marmura. Ziua urmatoare , nestiind ce poate sa mai faca  , a vandut cartea unui copil pasionat de lectura. Ba chiar a castigat si bani frumosi pe acea carte , fiind destul de noua. Ziua urmatoare , acel copil a venit la baiat si i-a multumit din tot sufletul . -Multumesc! Este cea mai frumoasa carte din cate am putut citi! Iti multumesc ! Niciodata n-am citit ceva atat de interesant din literatura S.F...
 Si spunand acestea , i-a strans mana si a plecat , bucuros . Baiatul a ramas mirat , defapt , si posomorat , gandindu-se ce rau a facut ca a vandut acea carte pe care , probabil , n-o s-o mai poata avea niciodata..
Inchizand cartea , fata s-a apropiat dinnou de fereastra. Ce bine ca nu a procedat la fel ca si baiatul din acea carte!..
 
                          sper ca e bine... :P inspiratie proprie .. :)

57 4 57
pai spune cu te pot ajuta. :))))
deacum gata dar totusi i-ti multumesc mult!
pe azi m-ai ajutat destul))
ce titlu ii pot pune acestei compuneri? :))
mersi am facut-o si eu...