Un automobilist a parcurs intr-o zi 164 de kilometri, in a doua zi o distanta de 2 ori mai mare , iar in a treia zi o distanta de 3 ori mai mare decat in prima zi.
Cati kilometri au parcurs in total ?

2

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-29T15:57:20+02:00
164 *2 = 328     328*2 = 656       656*3 = 1968 
328km + 656km + 1968  km = 2952km
2014-10-29T15:58:46+02:00
Cati km a parcurs in a doua zi?
164+164=328
cati km a parcurs in a treia zi?
164+164+164=492
cati km a parcur in total?
164+328+492=984
sau poti sa faci 164*2=328...164*3=492
1 5 1