Răspunsuri

2014-10-29T15:44:51+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
                                       Sfarsit de Toamna

   Hmm... Toamna s-a dus pe nevazute. Cu pasari calatoare,cu roadele bogate,cu frunze colorate atat de viu, cu peisaje luate parca  dintr-un basm. Acum...totul e o liniste cumplita. Un totul, dar nimic... Pe jos, mai misuna cateva mici insecte in cautare de adapost si hrana. Copacii..sunt garboviti si lipsiti de culoare fara frunzele care acum sunt uscate si purtate de vant in imparatia lui.Soarele patrunde de cateva ori prin panza groasa a norilor, izbutind sa iti aduca aminte de coloratele asfintite.
   Campiile care pana acum erau pline de roade gustoase, acum sunt goale si pustii. Crestele golase de munte, privesc spre peisajul nu tocmai incantator, ca un imparat nemilos, care isi cearta supusii. Privind spre cer,norii negri isi fac aparitia pentru a completa tabloul sfarsitului toamnei...
 
  
5 4 5