Spunetimi va rog o compunere cu titlul la vie si sa fie vorba despre un copil care gaseste o pasere ranita imi trebuie pana maine ajutatima va rog !!!

1
TE AJUT ATUNCI ASTEAPTA PUTIN TE ROG
CU CATE RANDURI CU CATE VREAU EU?
cu 10 randuri
LAS CA O FAC MARE SI O SCURTEZI TU CA ALTFEL NU PREA POT BINE?
bine

Răspunsuri

2014-10-29T15:13:07+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
VENISE TOAMNA CEA BOGATA IN ROADE .  POMIII INCARCATI CA DE SARBATOARE  PRIMAVARA CU FLORI ACUM ERAU INCARCATI CU MI SI MI  DE FRUCTE . FRUCTELE ERAU INMIRESMATE  CU MIRESME  STINSE SI AROME DULCI . SOARELE NU MAI STRALUCEA PE CERUL SENIN CA O MINGE DE FOC ACUM ERA PACALITOR , AVEA RAZELE CU DINTI. NU MAI INBRATISA VOIOS CA ALTADATA PAMANTUL UMED.                                      IN LIVADA  ERA ZARVA MARE . LA VIE TOT ASA .  IN ACEASTA ZI DANUT IMPREUNA  CU  FAMILIA LUI MERSE SA CULEAGA STRUGURII  CA PERLELE DE CULOARE MOV . DANUT  ERA FOARTE VESEL.  LANGA VIE ERA UN GARD FOARTE MARE . IN EL  SA PRINS UN PUI DE RANDUNICA  CARE PLANGEA DUPA MAMA  LUI . DANUT AUZINDU-L VENISE IN GRABA . CHEMAND TOT ODATA SI FAMILIA LUI . TATAL LUI O DESPRINSE CU GRIJA , BAIATUL , DANUT O DUSE A DOUA ZI LA VETERINAR . VETERINARUL I SPUSE CA NU ARE NICI O RANA NUMAI O ZGARIETURA CARE SE VA VINDECA IN CATEVA ZILE . II PRESCRISE UN UNGUEND  DANDO PE LOCUL ZGARIETURII . DANUT O INGRIJISE . PRIMAVARA CRESCAND MARE EA ISI LOASE  ZBORUL . DANUT ERA FERICIT CA DESAVARSISE O FAPTA BUNA.         SPER CA TE-AM AJUTAT.

2 5 2