Răspunsuri

2014-10-29T13:34:08+02:00
416 + 47 = 463 vizitatori a 2-a zi
416 + 463 = 879 vizitatori in cele 2 zile
Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-29T13:36:31+02:00
A doua zi au fost 416+47=463 vizitatori
in cele doua zile au fost 416+463=879 vizitatori
La o ferma sunt 529 bovine si 450 porci.cate animale sunt la ferma? Cate animale ar fi dak numarul porcilor sar mari cu 21
sunt la ferma 529+450=979 animale
at fi 979+21=1000 animale daca nr porcilor s=ar mari