Ma poate ajuta si pe mine cineva cu traducerea acestui text va rogg
Aujourd'hui ,il pleut à versé et nos deux jeunes reporters en sont tout tristes ... Comment photographi par un temps pareil?Et puis en fait de personnes ce sont des cires des imperméable st des parapluies que l'on rencontre!Quand à César il est bien décidé : rien ni personne ne loe sortiront dans la rue.Pour toute éventualité il s'est réfugié sous le lit.
FREDO:Allez on y va.....
CARO:Ou ça?Se faire tremper jusqu'au os...Tu plaisantes!
FREDO:On va au cinema.On y passe un film de Louis Malle.C'est Zazie dans le métro un film qui à fait époque.Je l'ai rate et je serais bien content de la voir..D'autant plus que j'ai acheté hier le bouquin de Raymond Queneau qui est très amusant même s'il est écrit en argot..Et sa Zazie est devenu proverbiale.
CARO:De quoi s'agit-il au juste?
FREDO:D'une fillette Zazie que sa mere confie a tonton Gabriel pour le week-end.Zazie est enchantee:elle verra Paris allé ira en métro..Mais Zazie propose et Dieu dispose..
CARO:Va pour Zazie dans le métro!C'est à quelle heure la séance?
FREDO:C'est dans une heure.On à tout le temps.

2

Răspunsuri

2014-10-29T10:10:53+02:00
Astăzi plouă turnat și doi reporteri tineri sunt toate trist ... cum fotografiat într-o astfel de vreme? Și, de fapt oameni care sunt ceruri st umbrele rezistente la apa cu care se confruntă! Când în Cezar este determinată: nimic și nimeni nu va veni în Loe rue.Pour orice eventualitate sa refugiat sub pat FREDO: Aici vom merge ..... CARO: Fă-l Sau bucurați-vă de oase ... Glumești? FREDO: Noi mergem la un film cinema.On petrece Louis Malle.C'est Zazie în metrou un film care a ratat complet époque.Je've și aș fi bucuros de mai mult de voir..D'autant I-am cumpărat cartea, ieri, de o mare distracție Raymond Queneau, chiar dacă este scris în lucrarea sa argot..Et Zazie a devenit proverbială. CARO: Ce este mai exact? FREDO: Zazie o fată spune că mama ei a fost unchiul lui Gabriel pentru week-end end.Zazie este fermecat: ea va merge la Paris s-au métro..Mais Zazie propune și Dumnezeu dispune .. CARO Du-te la Zazie în metrou Aceasta este ceea ce timpul reuniunii? FREDO: Este într-o heure.On în orice moment.
5 3 5
Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-29T10:14:14+02:00
Astăzi plouă și doi reporteri tineri sunt doar tristi ...Cum putem fotografia in aceasta vreme?Si,defapt oamenii care sunt ceruri stropesc umbrelele rezistente care se intalnesc.Cezar atunci este determinat:nimic si nimeni in Linia de control pe strada.Pentru orice eventualitate s-a refugiat sub pat.
FREDO:Aici vom merge...(sunt unele cuvinte  pe care nu pera le stiu si nu pot sa traduc tot....ultima parte o pot traduce dar este acolo o fraza care ma incurca) :)
10 3 10