Răspunsuri

2014-10-29T09:34:34+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
A venit primavara.Natura iese la viata :copacii infloresc,pasarile maiestoase vin catre casele lor ,ursii ies afara din pesterie in care au hibernat,ghioceii au inceput sa iasa din pamant ca niste arbori tineri.
Toate lumea e fericita, deoarece acest anotimp a venit cu ganduri frumoase.Pe care le vom aprecia cu totii.
Dar intr-un sfarsit primavara se termina la fel de scurt s-a dus si vara cu caldurile sale.Vine toamna cu furtuni aprige si iarna dintr-o data isi face aparitia cu zapada alba si stralucitoare.
Acum s-a mai dus inca un an pe care lam iubit cu desavarsire.
 
2014-10-29T12:23:44+02:00
Semănatorul 
Exista mii si mii de povesti despre aceasta creatura sau fiinta . In fiecare zi , la apusul soarelui , isi arata chipul si harnic de zor incepe a semana fel si fel de flori , aducandu-i un dar reginei noptii . Luna , singura care il ajuta , il contureaza florile , facandu-le stele . La fiecare rasarit acestea mor , dar la apus incep sa prinda viata . Aceste " stele " stralucesc datorita fiintei care le-a semanat , umplundu-i sufletul de bucurie , inaltandu-se din ce in ce mai sus , privindu-l pe creator si lumind pe cerul acestuia.