Răspunsuri

2014-10-29T07:33:33+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Familia ideala

       
Familia ideala este locul unde te simti iubit si apreciat. In familia ideala nu exista certuri si violente fizice indiferent de buget. Familia ideala stie sa gestioneze acel ,,putin'' astfel incat in cadrul ei sa fie intelegere. Bogatie materiala nu inseamna si fericire, asa ca ar trebui sa ne bucuram de faptul ca avem o familie care ne iubeste, de o familie fericita. Nu spun, sa nu luptam pentru a avea mai mult, dar daca, chiar nu se poate si e maximul pe care il putem da, nu trebuie sa distrugem si bunul cel mai de pret - familia.
58 4 58
2014-10-29T07:34:05+02:00
Familia perfecta este familia in care cu bune si cu rele membrii sai se accepta reciproc,unde parerile tuturor conteaza si unde certurile pe motive banale pot fi evitate cu usurinta pentru pastrarea pacii in familie.In orice familie exista certuri cele mai fregvente fiind din cauza banilor,acestea putand fii aplanate cu succes cu economisirea banilor si cheltuirea lor cu cap.Bine inteles ca exista si alte motive pentru certiurile dintr-o familie dar acestea ar trebui "acoperite" cu momente frumoase petrecute in cu familia. Asa ar trebui sa fie o familie perfecta.
40 4 40