Răspunsuri

2014-03-02T09:40:49+02:00
ESTE FOARTE USOR FII ATENT.... F(X+1)= 2(X+1)+3
F(X-2)=2(X-2)+3 
DECI CONCLUZIA: 2(X+1)+3+2(X-2)+3=2X+3+5
DESFACEM PARANTEZELE 
2X+2+3+2X-4+3=2X+8
2X+4=8   .... 2X=4 X=2..... mult noroc! POLICE
DAR SCHIMBA PENTRU CA LA INCEPUT A FOST CU +
bine, cu spui tu
HAI.. CA ACUM ESTE BINE .. SCHIMBAI SI IL FACUI CU -
il facusi praf
ADICA DE CE PRAF ? :) ACUM II CORECT :)
2014-03-02T11:57:25+02:00
2(x+1)+3+2(x+2)+3=2x+3+5  2x+2+3+2x+4+3=2x+8    4x+12=2x+8  2x= -4  x= -2