Răspunsuri

2014-10-28T18:52:00+02:00
Va fi 123 grade 6 minute si 39secunde
Va fi 123 grade 6 minute si 39 secunde ,deoarece se inmultesc gradele cu 3 (41*3=123) ; minutele(2*3=6) ; secundele (13*3=39).
2014-10-28T18:52:06+02:00
123 grade 6 min 39 sec