Răspunsuri

2014-03-01T20:32:15+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Ec1-Ec2=LFf(dar Ec2=0J)
mv²/2=αmgΔx1 se simplifică prin m si obtinem
v²=α2gΔx1⇒α=v²/2gΔx1=(625/9)/2.10.7,2=0,4822
În a doua situatie
v²=α2gΔx2⇒Δx2=v²/α2g=(125/9)²/0,4822.2.10=15625/781,164=20m
am notat cu α(coeficientul de frecare),g acceleratia gravitatională