Interviaza o persoana despre care stii ca citeste mult.Ce stii deja despre persoana respectiva?(Enumera trei lucruri imortante)
punind intrebari:Pornind de la intrebarea Care este cartea dumneavoastra de capatii

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-03-01T18:04:43+02:00
Azi o voi intervia pe Lara. Lara este eleva in clasa a IX-a, profilul uman- filologie. Este o fata increzatoare in fortele proprii, muncitoare si foarte realista. Ea sustine ca a ajutat-o mereu felul ei de a vedea lucrurile: intr-um mod sangeros de adevarat. 
-Buna, Layla! Dupa cum stim, iti place sa citesti foarte mult. Care este cartea ta de capatai? 
-Cartea mea de capatai? Nu, nu voi vorbi despre cartea mea preferata. Cartea mea de capatai este cel mai probabil, Codul bunelor maniere. Mama imi citea pasaje din ea cand eram mica, a vrut sa ma transform intr-o domnisoara foarte bine educata. Cu siguranta aceasta este cartea mea de capatai!
-Foarte frumos! Ne poti spune o "curiozitate" aflata din paginile acestei carti? 
-Doamnee, as putea vorbi la nesfarsit despre cat de multe lucruri nedemne de civilizatie fac oamenii de peste tot. Mie imi ramane intiparit in minte un pasaj care m-a uimit cand l-am descoperit prima data, la varsta de 10 ani. Stiai ca nu e politicos ca atunci cand cineva stranuta, sa ii urezi ceva, orice? Uite curiozitate! 
-Pentru ca ai adus vorba oarecum de ea, care este cartea ta preferata? 
-Vorbind despre cartea care mi-a deschis apetitul, aceasta este Spulbera-ma, semnata de Tahereh Mafi. Este prima carte din seria Spulbera-ma. 
-Ne poti dezvalui ceva?
-Nu, in niciun caz! Ca sa puteti intelege entuziasmul meu fata de aceasta carte trebuie sa o cititi! Pur si simplu veti simti cum lumea lui Juliette, personajul principal, va trage in ea si pur si simplu nu puteti pleca de acolo pana la ultimul rand din ea. Vei citi pana si multumirile de mai multe ori! Este o carte care merita cu varf si indesat, este pur si simplu superba! 
-Vrei sa transmiti ceva oamenilor? 
-Mereu se gaseste cate un sfat pentru ceilalti. Al meu este acelasi de ani de zile: oameni buni, cititi! Nu cred ca exista sentiment mai frumos decat cele provocate de suflet in momentul in care simte ceva profund. Aceste sentimente pot fi simtite in timpul unei lecturi. Citind veti trai mii de vieti in una singura. Te rog, draga ascultator, citeste! 
pentru ca pot pune inca o data intrebarea
Inca nu, dar nu imi ia mult.
compune-o si im scrii cind o compui si sa pun inca o data intrebarea
gata.
am pus intrebarea