Răspunsuri

2014-10-28T17:29:14+02:00
6X21=126elevii plecati
1230-126=1104elevii ramasi
1230+126=1346totalul de elvi
Sper ca te-am ajutat ;)

elevi plecati iar dupa elevii ramasi
Comentariul a fost şters
care?
Comentariul a fost şters
nu ai scris asta ;) vezi ca am corectat uita-te
2014-10-28T17:31:03+02:00
21 * 6 = 126 elevi plecati in drumetii
1230 - 126 = 1104 elevi au ramas in tabara
1230 + 126 = 1356 elevi
Comentariul a fost şters
problema nu este f. clara