Răspunsuri

2014-10-28T17:24:36+02:00
Gândeşte-te că eşti cât Degeţica. Te-ai aşezat pe un fulg de păpădie şi vântul te duce uşor, deasupra pământului..unde vrea el. Dar poate e greu să îţi imaginezi că eşti Degeţica. Să încercăm altfel. Eşti în cel mai silenţios şi gentil lift, pereţi nu există, dar nu e nimic periculos. Te ridici încet de la sol, în perfectă armonie cu natura înconjurătoare şi ţi se pare că stai în loc, în timp ce pământul se mişcă sub tine. Nu e ca şi cum te ridici spre cer, ci ca şi cum lumea se îndepărtează de tine. Cam aşa se simte într-un balon cu aer cald.    Este cea mai sigură formă de zbor şi nu se aseamănă cu nimic altceva.Nu este un sport extrem, ci mai degrabă unul contemplativ. Întreg zborul e liniştitor şi vei avea o foarte mică senzaţie de mişcare. Balonul devine unul cu vântul, mişcându-se la aceeaşi viteză şi în aceeaşi direcţie. Nu se aud decât vocile de pe pământ şi sunetul focului care încălzeşte aerul, ca un dragon care scuipă flăcări. Pe tot parcursul zborului ai o senzaţie de pace totală, ca să nu mai vorbim de privelişte. Zborurile se efectuează numai la răsărit sau apus, pentru că atunci vântul este mai calm.
Era o zi minunata de vara. Eu si cu familia mea ne am urcat intr un balon. Am calatorit prin aproape toata lumea. Cerul era senin . Pasarelele ciripeau vesele . Razele soarelui imi mangaiau pielea cea fina ca laptele . Adierea vantului era usoara , dandu-ne o stare de oboseala si liniste. Ma simteam ca in al 9-lea cer ! Parintii mei faceau fotografii la copacii ce se vedeau in jos . Coroana lor era de-un verde deschis , iar trunchiul avea culoarea pamantului. Soarele lumina intreg teriotoriul .
De departe se zareau munti inalti si abrupti cu pesteri . Esarfa-mi flutura puternic iar vantul ne indrepta un aer cald si placut. Mirosul florilor si al puritatii ne mangaia respiratia . Peste doua secunde m-am trezit. Fusese cel mai frumos vis al meu . :-? Merge ?
merge;)
Mersi:)
Un multumesc ? :o3 Nu ai pentru ce. :3