Daca se vand 123 de paini, numarul painilor ramase ar fi cu 212 mai mare decat numarul pai nilor vandute. cate paini sunt in magazin

2
te rog sa mil notezi ca cel mai bun raspuns
212+123=335
da
te rog sa mil notezi ca cel mai bun raspuns
x-123=212+123/x-123=335/x=458/raspuns au fost458paini/s-au vandut 123/au ramas458-123=335

Răspunsuri

2014-03-01T17:24:15+02:00
2014-03-01T17:27:35+02:00
123+212=335 
Acesta e nr. painilor in magazin (Noteaza ca cel mai bun)
1 5 1