Ma puteti ajuta? trebue sa fac un text argumentativ despre impactul internetului asupra relatilor intre oameni. dau 54 de puncte daca ma ajutati cu textul minim 15 randuri daca ma ajutati cu 15 randuri dau 54 de puncte :D

2

Răspunsuri

2014-10-28T17:01:23+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Pai spui parerea ta (scrii mai mre sa ocupi mai multe randuri :D) , apoi : In primul rand este util pentru a afla informatii, a dezvolta anumite capacitati, te ajuta sa comuci cu ceilalti  
In al doilea rand , desi este potrivit pentru cele enuntate mai sus are si anumite defecte: defecteaza vederea, produce independenta, te face sa devii retras.
(Vrajeli gasesti.... :D) 
Cu toate acestea internetul poate fi si o necesitate si un mod de a petrece timpul liber si un dusman, dar folosit cu atentie poate fi chiar un bun ajutor. :D 

Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-28T17:18:14+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Internetul este de mult timp o prezență constantă în viața noastră. Se vorbește atât de mult despre dependența de calculator încât aceasta nu mai e de foarte mult timp o noutate.
Important este să aflăm în ce mod afectează acest spațiu virtual,numit internet ,relațiile dintre noi.Prin urmare este bine să vedem atât partea bună a acestui prieten tăcut,cât și partea mai puțin bună, mai riscantă.
În opinia mea și la modul general explozia de informații ar fi fost mai dificilă în lipsa internetului. 
Ca argument pro adaug,în primul rând viteza cu care aflăm diferite lucruri, de la inventică,știință,stări conflictuale pe glob,probleme de sănătate și de rezolvare a acestora,noutăți în medicină ,artă ,cultură,etc.
Dareste oare suficient pentru a înlocui această manieră ,această metodă de cunoaștere generală și generalizată despre tot și despre toate în mod definitiv?
Sincer să fiu nu cred că este suficient și nu cred că este benefic.
Așadar ,voi încerca să justific răspunsul.
În primul rând noi oamenii,prin structura noastră suntem ființe sociale,ne dezvoltăm doar în mediul social ,prin contact uman direct.
În al doilea rând ,învățăm să vorbim în urma unor activități ludice ( de joc ) antrenați fiind doar de un mediu natural nu de unul virtual precum internetul .
În al treilea rând ,activitățile noastre cotidiene capătă sens doar în colectivitate și pentru colectivitate, inclusiv concurența este între oameni nu între om și mașină .
În al patrulea rând ,situația este dramatică în toată lumea tocmai datorită substituirii factorului uman cu calculatorul,cu internetul. Se înregistrează astfel un număr tot mai mare de copii cu probleme de vorbire ,cauza fiind lipsa de stimulare umană a acestora , faptul că au fost ținuți prea mult timp în fața internetului.
Vreau să concluzionez prin faptul că fiecare obiect,fiecare invenție are meritul ei,dar nimeni,niciodată nu va putea rupe legătura ,contactul direct dintre oameni,deoarece legătura umană este o necesitate.

cu plăcere,sper să-ți fie de folos
mulțumesc pentru coroană