Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-28T16:04:18+02:00
Ziua I
La inceput Dumnezeu a facut cerul si pamantul. Si pamantul era gol. Intuneric era deasupra adancului si Duhul lui Dumnezeu Se purta pe deasupra apelor. Si a zis Dumnezeu: "Sa fie lumina!" si a fost lumina. Si a vazut Dumnezeu ca este buna lumina si a despartit lumina de intuneric. Si a fost seara, si a fost dimineata.

Ziua a II-a
Dumnezeu a zis: "Sa fie o intindere intre ape si ea sa desparta apele de ape". Dumnezeu a facut intinderea si a despartit apele care sunt dedesubtul intinderii de apele care sunt deasupra intinderii. Dumnezeu a numit intinderea cer. Astfel a fost seara si a fost dimineata.
Ziua a III-a
Dumnezeu a zis: ". Sa se stranga la un loc apele care sunt dedesubtul cerului si sa se arate uscatul". Si asa a fost. Dumnezeu a numit uscatul pamant, iar ingramadirea de ape a numit-o mari. Si Dumnezeu a vazut ca lucrul acesta era bun. Pamantul a dat din sine verdeata: iarba care face samanta dupa felul si asemanarea ei.
Ziua a IV-a
A facut Dumnezeu cei doi mari luminatori: luminatorul cel mai mare pentru carmuirea zilei, si luminatorul cel mai mic pentru carmuirea noptii, precum si stelele.

Ziua a V-a
In aceasta zi Dumnezeu a facut animalele cele mari din ape si toate fiintele vii care misuna prin ape, unde ele se gasesc dupa felul lor, si toate pasarile inaripate, dupa felul lor.
Ziua a VI-a
A facut Dumnezeu fiarele salbatice si animalele domestice si toate taratoarele pamantului dupa felul lor. Apoi a facut Dumnezeu pe om dupa chipul Sau, a facut barbat si femeie.
Ziua a VII-a
In aceasta zi Dumnezeu s-a odihnit.
1 5 1