Care credeti ca este scopul nostru aici, pe Pamant? Credeti ca este un loc de alegeri, precum si vesnicia? Pacatul este o alegere..
Il cautati pe Dumnezeu mai presus de toate ca sa fiti iertati sau cautati voia Lui in viata voastra?.. la finalul vietii veti da socoteala de toate alegerile. Va pregatiti pt acea zi?

2

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-28T20:29:09+02:00
Dumnezeu ne-a creat cu un scop anumit pe acest pământ: cu scopul de a-L căuta și lăuda pe El...și în primul rând de a i-L alege pe El ca Domn și Mântuitor în viața noastră. dacă ne pregătim? desigur ..deoarece El spune: Iată , EU stau la ușă și bat...cine va deschide voi intra la el și voi cina cu el. asta inseamna ca Dumnezeu nu intri cu sila in inima noastră...El ne-a dat alegerea ...desigur că il alegerea noastră sunt consecinte! bune si rele- dependentă de alegerea făcută.
Buna, sunt deacord cu cea ce tu ai raspuns si voiam sa te intreb daca ai cunoscut tu iertare si eliberare de pacat..!? Eu am cunoscut minunile Lui in viata mea si sunt gata sa spun cum a lucrat El in viata mea.. cum te numesti? Cati ani ai!...app sunt Cristina..
2014-10-28T21:18:07+02:00
Dar tu crezi că singurul tău scop în viață e să-L cauți pe Dumnezeu? Ai viața asta pentru a o trăi, pentru a te bucura de fiecare moment al ei. Dacă ești o persoană credincioasă asta nu înseamnă că trebuie să-ți petreci toată viața căutând iertare pentru greșelile tale. Ce sunt de fapt aceste greșeli? De ce sunt atât de multe fapte considerate greșeli? Eu cred că Dumnezeu ne-a trimis în lumea asta pentru a fi fericiți, nu cred că el își dorește să fim triști, să ne gândim mereu la greșelile noastre și la ce putem face pentru a fi iertați. Repet, asta e părerea mea.
Daca esti interesata as putea sa iti spun cum am primit iertare, eliberare de pacat si pace..
App de unde esti? Cati ani ai?
Nu contează nici câți ani am, nici de unde sunt. Cum am mai spus, asta e părerea mea , nu înseamnă că trebuie să fi de acord cu ea, cum nici eu nu sunt de acord cu părerea ta. Și cum adică nu te poți numi nevinovat pentru păcatele pe care alegi să le faci? Copilului la botez "i se spune" că s-a născut în păcat, e păcătos. De ce? Pentru ceva ce s-a întâmplat acum atât de mult timp? Și de ce să mă văd vinovată? Nu am făcut nimic, nu? Pentru ce să-mi cer iertare?
Și de ce atât de mult lucruri sunt considerate a fi păcat? Mie mi se pare foarte ciudat să crezi atât de mult în ceva încât să încerci să obții iertare pentru o "greșeală" pe care nici măcar nu ai făcut-o tu. Încrederea asta "oarbă" în ceva, te va împiedica să vezi claritatea multor alte lucruri din viața asta. Repet, asta nu înseamnă că nu trebuie să fi credincios și să te rogi , înseamnă doar că trebuie să ne deschidem puțin mintea și să vedem o partea acestui "adevăr divin" care încearcă să
care încearcă să ne facă să credem orbește în ceva.