La un spital municipal sunt 566 cazuri de gripă la copii, tineri și adulti. Dintre acestia, 232 erau copii si tineri, iar 444 erau tineri și adulți. Câți pacienți din fiecare(copii,tineri, adulți) erau an spital?


2

Răspunsuri

2014-10-28T15:23:04+02:00


566-232=334adulti

566-444=122copii

334+122=456adulti si copii

566-456=110tineri

2014-10-28T15:24:36+02:00
A- Adulti
T- Tineri
C- Copi

A + T + C = 566
C + T = 232
A + T = 444

A + T + C = 566
A + 232 = 566
A = 556 - 232
A = 334

A + T = 444
334 + T = 444
T = 444 - 334
T = 110

T + C = 232
110 + C = 232
C = 232 - 110
C = 122