Răspunsuri

2014-10-28T15:16:58+02:00
Cate fructe s-au vandut in2 zile?
2x30=60
202+60=262kg
Cate fructe s-au vandut in cele 3 zile?
201+262=463kg
Cate kg de fructe au ramas?
869-463=406kg