Răspunsuri

2014-10-28T14:31:12+02:00
7kg + 5 kg = 12 kg     12kg * 7 zile = 84  ( prima varianta )
(7 kg + 5kg )* (12 kg * 7zile  ) = 84 kg(  fructe a doua varianta )
Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-28T14:36:30+02:00
I. Cate kg de mere s-au adus in 7 zile? 
7*7=49 kg
Cate kg de prune s-au adus in 7 zile?
5*7=35 kg
Cate kg de fructe s-au adus in 7 zile?
49 kg+35 kg=84 kg

II. 1. Cate kg de fructe s-au adus intr-o zi?
7kg+5 kg =12 kg
 2. Cate kg de fructe s-au adus in 7 zile?
 7*12 kg =84 kg