Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-28T14:18:34+02:00
Este o noapte de vara.Stau intinsa pe iarba si ma uit la stelele ca niste mici licurici, lasandu-ma purtata incet, incet in lumea viselor.
    Dintr-o data se aude un fosnet! Ma ridic speriata... Ce se aude??? Un fasait prelung imi inunda urechile si un fior rece isi face aparitia pe spatele meu. In intunericul dens, observ doua picaturi de lumina, mici si rotunde. Apropiindu-ma de fereasta deschisa, am observat ca este defapt o bufnita... Dar nu orice bufnita, ci una uriasa, imensa! Fara sa apuc sa scot vreun sunet, bufnita a inceput sa vorbeasca:
 - Buna-ti fie ziua, fata frumoasa! Am venit sa te iau... Pentru o plimbare. Urca-mi in spinare, si te voi purta unde vei vrea!
Ne mai apucand sa zic nimic, ma trezesc purtata deasupra satului meu, pe aripa ocrotitoare a bufnitei.
 - Unde mergem, si cine esti?, am spus eu bulversata.
 -Sunt Zana Padurii Pedlenton, raspunse ea.
 - Dar esti o bufnita! continui eu.
 -Sunt vrajita de Marele Inodor, preaputernicul meu tata! imi reprosa ea, o mica lacrima prelingandu-se pe ciocul ei aramiu. Ma certam pe mine insumi pentru durerea pricinuita.
 -Dar,continui eu, ce treaba ai cu mine?
 -Esti o fata simpla si saraca,cu suflet bun si impaciuitoare. Vreau sa te protejez.
Am ramas cu gura cascata , dar am tacut. Am trecut pe langa turla bisericii si am facut cunostiinta cu Liliacul Bosovici, un liliac batran dar respectat. Am avut timp sa observ minunata noapte care se revarsa peste crestele impadurite ale muntilor imensi,constituind un minunat tablou. Gazele noptii zburau si cantau vesele, pana cand, fara veste, o crapatura de lumina s-a aratat in toata splendoarea ei, anuntand astfel inceperea unei noi zile.
    Bufnita, m-a lasat pe pervazul geamului, plecand si scotand un tipat ascutit. M-am dus inapoi in pat incercand sa meditez asupra acestei nopti cand .... O nuu... A fost doar un vis... Iar mama ma trezeste pentru a fi pregatita la timp pentru scoala. A fost cea mai lunga noapte din viata mea!

 nu stiu cum ti se pare, dar am scris-o la repezeala! Bafta!
cati ani ai ?
:)) 14. tu?
10
vrei sa fim prietene ????
ok! :)