Imaginati un alt final al povestirii.PREZENTATI ACEST FINAL IN FATA CLASEI. ALEGETI CEL MAI REUSIT FINAL IMAGINAT.ARGUMENTATI ALEGEREA VOASTRA. DIN URMATORUL FRAGMENT AMINTIRI DIN COPILARIE:ODATA , MA SCOALA MAMA DE DIMINEATA SI IMI ZICE CU TOATA INIMA : -NICA ,DRAGUL MAMEI, VEZI CA TATA-TAU E DUS LA COASA SI EU NU IMI VAD CAPUL DE TREBURI. TU STAI LANGA MAMUCA SI LEAGANA COPILUL. -BINE, MAMA !DAR IN GANDUL MEU NUMAI EU STIAM. ERA IN ZIUA ACEEA UN CER SENIN SI ASA DE CALD CA AM FUGIT LA BALTA. DUPA UN TIMP,MAMA IESE AFARA SI INCEPE A STRIGA: -IOANE,IOANE! VAZAND EA CA NU RASPUND,LASA TOATE LA PAMANT SI SE IA DUPA MINE .VINE TIPTILSI IMI IA TOATE HAINELE. IES RUSINAT DIN APA SI O IAU LA SANATOASA PRIN PAPUSOI.CAND AJUNG ACASA ,STAU IN FATA MAMEI SI II CER IERTARE . VA ROG CEVA MIC PENTRU CLASA A DOUA MULTUMESC

1

Răspunsuri

2014-10-28T14:32:54+02:00
       ODATA, MA SCOALA MAMA DE DIMINEATA SI IMI ZICE CU TOATA INIMA :
      -NICA ,DRAGUL MAMEI, VEZI CA TATA-TAU E DUS LA COASA SI EU NU IMI VAD CAPUL DE TREBURI. TU STAI LANGA MAMUCA SI LEAGANA COPILUL.
      -BINE, MAMA !DAR IN GANDUL MEU NUMAI EU STIAM. ERA IN ZIUA ACEEA UN CER SENIN SI ASA DE CALD CA AM FUGIT LA BALTA.
      DUPA UN TIMP,MAMA IESE AFARA SI INCEPE A STRIGA:
     -IOANE,IOANE! VAZAND EA CA NU RASPUND,LASA TOATE LA PAMANT SI SE IA DUPA MINE .VINE TIPTIL SI IMI IA TOATE HAINELE. IES RUSINAT DIN APA SI O IAU LA SANATOASA PRIN PAPUSOI. CAND AJUNG ACASA, toata lumea se amuza pe seama mea, abia asteptau venirea mea sa-mi vada ,,fata'' .

*******
        Am ales acest final deoarece mi s-a parut mult mai distractiv, tocmai potrivit pentru poznasul Nica.

mersi frumos trebuie sa mai scriu si textul de la inceput
sau doar cuvintele schimbate la sfarsit