Răspunsuri

2014-10-28T10:29:00+02:00
1) 451+342=793
842-793=49
2) Nu stiu cum se poate rezolva in 2 moduri. Adica stiu dar nu a-ti facut voi...
1 5 1
2014-10-28T10:48:43+02:00
1.CAte caiete s-au vandut? 451+342=793 2. Cate caiete au ramas de vandut 842-793=49  al doilea mod 1.Cate caiete au ramas in prima zi 842-451=391 2. cate caiete au ramas a doua zi? 391-342=49