Sa presupunem ca din cauza lipsei fondurilor un spital trebuie sa renunte la acordarea unor ingrijiri. Faceti o investigatie printre cunoscuti, referitoare la ce criterii ar aplica ei pentru a decide fie continuarea activitatii in orice conditii, fie inchiderea spitalului. Astept pareri.

2

Răspunsuri

2014-02-28T21:35:04+02:00
Pai daca ar fi un spital bun , as face cheta ;)) propaganda , am prezenta cazul , am cauta donatori , am vorbii cu televiziunea , cu actorii si persoanele punblice (de exemplu , Costii Ionita , doneaza incaltamintea cantaretelor ptr anumite cazuri ) .
Hai ca esti haios ! Crezi ca incaltamintea fufelor lui Costi Ionita poate ajuta un spital ? Cred ca glumesti ! Mai bine o rogi pe Raduleasca si pe Marin sa ajute , numai asa ajungi la o suma considerabila care sa poata fi intradevar de folos ! :))
Aici ai dreptate Jasminestefan . ;) :)) :)
N-am chef de cearta , cu atat mai putin de discutii contradictorii , dar stii vorba aia ,,Dar din dar se face rai '' ;) In plus , a fost doar un exemplu ;) Tu poti sa rogi pe cine vrei tu , eu ti-am dat o idee , nu esti obligata s-o pui in practica ;)
2014-02-28T21:36:34+02:00
Daca se renunta la anumite ingrijiri pe anumite compartimente ex(caridologie, dermatologie etc.) spitatul sa isi continue activitatea iar cazurile specifice compartimentelor de mai sus sa fie trimise la lat spital
Daca se renunta la anumite conditii pentru tot spitalul (ex. Fara incalzire, fara pastile de baza) spitatalul sa isi suspende activitatea.