Ajutati-ma si pe mine cu o compunere,avand ca subiect viitoarea mea profesie! As vrea sa devin educatoare sau invatatoare.una din ele,sunt inca indecisa. O sa aleg profilul de filologie,limbi straine! Multumesc anticipat!

1
franceza
de ce iti place franceza?
si ca sa stii iti pun aceste intrebari incat sa para mai mult ideile tale
??//???????
pentru ca ma pricep si foarte bine la asta,dar imi place pur si simplu ea in sine

Răspunsuri

2014-02-28T21:10:32+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Pai e foarte simplu . Poti sa incepi asa ,, m-am gandit mult la tema asta si am ajuns la concluzia ca visul meu e sa devin educatoare sau invatatoare . iubesc copii , imi place felul lor inocent de a fi , obrajorii lor grasuti , vocea lor dulce (...) As vrea sa-i formez pe toti asa cum mi-as fi dorit sa fi fost  formata , fara sa fac discriminare , fara sa cer nimic in schimb (..) (aici poti povestii formele de discriminare , despre educatorii care-si selecteaza copii etc) In concluzie , consider ca daca vrem sa fim o tara mai buna , o lume mi buna , schimbarea trebuie sa vina de la noi , mai intai noi sa fim buni si apoi sa avem pretentii si de la altii... 
Multumesc! :**
ma bucur daca am putut sa te ajut :)