Răspunsuri

2014-02-28T17:25:54+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
F(2x+1)= - 6x+1
2x+1=y
2x=y-1
x=(y-1)/2

f(y)=-6*(y-1)/2+1
f(y)=-3(y-1)+1
f(y)=-3y+4

f(x)=-3x+4

Deci functia ta este de gradul 1, strict descrescatoare (pt ca e cu -) si bijectiva
2 5 2
Cel mai inteligent răspuns!
2014-02-28T17:26:03+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Notez 2x+1=y⇒x=(y-1)/2, pe care il inlocuiesc in relatia data si obtin
f(y)=-6·(y-1)/2+1
f(y)=-3y+4
f(x)=-3x+4
3 3 3