Răspunsuri

2014-10-27T16:06:42+02:00
835 - 335 = 500 ziare si reviste s-au adus la chiosc
500 : 2 = 250 reviste s-au adus 
250 + 335 = 585 ziare s-au adus

Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-27T16:10:01+02:00
835-335=500 ziare si reviste vandute 
500:2=250 pt ca s-au vandut in cantitati egale
250+335=585 ziare  s-au adus la chiosc
835-585=250 reviste aduse (care au fost vandute toate )

R: 585 ziare si 250 reviste