Răspunsuri

2014-10-27T13:08:17+02:00
REZOLVARE:
1.369-46=323 pagini mai are de citit in 2 si a3 zi
2.46-6=40 pagini a citit in a 2 zi
3.323-40=283 pagini mai are de citii 
RASPUNS:283 pagini
2014-10-27T13:11:13+02:00
369-46 =323 in prima zi      46-6 =40 a doua zi  si 323-40 =283 mai are de citit