Răspunsuri

2014-10-26T20:28:58+02:00
EU AM FACUT CU PANURI PENTRU ANUL NOUDA MNO
"Dupa o binemeritata vacanta, iata ca se deschid din nou portile scolii noastre dragi. Abia asteptam sa-mi revad colegii si invatatoarea, sa vad noile manuale si noile materii. Totusi, daca ar fi dupa mine, as mai fi prelungit vacanta sa-mi ajunga pentru o calatorie in jurul lumii. La scoala putem invata, glumi si distra, dar va trebui sa ne trezim mai devreme, sa ne facem temele, recunosc, doar unele ne dau batai de cap. De astazi, scoala va fi una dintre prioritatile mele zilnice. Vom invata sa citim, sa scriem, sa socotim, sa rezolvam probleme de matematica sau sa rezolvam fractiile puse cu un magnet pe tabla neagra ca noaptea. Acum nu ne vom mai pierde timpul jucandu-ne sau plictisindu-ne. Ne intoarcem la scoala cu ghiozdanul plin de rechizite si cu dorinta de a ne imbogati cunostintele".
SAU
M-am trezit la 07.30 pentru a merge la deschiderea noului an scolar. Cu toata ca in prima zi de scoala a acestui an scolar s-au anuntat miscari de protest din partea cadrelor didactice, la noi in scoala festivitatea de deschidere a avut loc. Intr-un cadru festiv, deosebit de placut elevi, parinti si profesori au fost intamplinati cum se cuvine, celor din clasa I acordandu-li-se o atentie deosebita, ei si-au facut intrarea in viata de scolar trecand pe sub un pod de flori facut de elevii din clasa a V-a. Numai numarul elevilor prezenti a fost mai scazut, probabil din cauza informatiilor aparute in presa. M-am bucurat mult de revederea cu colegii si cu doamna invatatoare, care este foarte buna. Emotii si bucurii au populat intreaga atmosfera, la aceasta ceremonie a fost invitat sI un preot care ne-a adresat tuturor urari de bine si de sanatate. Impreuna am spus "Tatal nostru". Noua directoare a scolii a tinut un discurs despre inceperea noului an scolar , prezentand realizarile si schimbarile aparute in cadrul scolii, precum si planurile si obiectivele pentru noul a

o vina ca si cand toamna ar fi furioasa pe noi dar toamna aand parti bune si rele e ca unirea lui IngIang iar apoi vine iarna cu zapada sa alba si cu copii jucanduse in zapada si jucanduse cu bulgari de zapada intruna. Sper ca anul asta sa fie asa cum mi.limaginez de fiecare data.
ALTCUMVA NU STIU SCUZE DA MIO LUAT CEVA SA O SCRIU :))))
ACUMA MAI SCHIMBA SI TU CEVA DIN IDEILE MELE :))))
Mersii...dar nu e ce imi trebuie mie..mie imi trb pentru examen ...trb sa fac o compunere ..sami zic opinia mea despre poezia aceea ..
Bine-ai venit, An nou!...
Bine-ai venit...
De cand te-astept aproape-am si albit...
Dar fiindca-mi intri-n casa-ntaia oara,
Te rog sa nu-mi faci casa de ocara...
Nu te grabi sa-mi intri pe furis,
C-abia sosisi...
Noroc ca te-asteptam destept
Sa te previu la timp, sa fii atent,
Si-n clipa marelui eveniment
Sa-mi calci in casa cu piciorul drept...