Comentati spusele lui Adre Gide : ,,Sa pretuiesti exact atit cit pari ; sa nu cauti a parea mai mult decit pretuiesti . Sint oameni care cauta sa arate altfel decit sint si ajung sa nu mai stie cinbe sint cu adevarat '' .
Propune exemple din viata cotidiana cAre lear confirma . Ajutatima va rog frumos !33 puncte

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-26T18:28:13+02:00
Citatul lui Andre Gide vrea sa evidenteze faptul ca un om trebuie sa ramane neschimbat fata de el insusi si de cei din jur.Sa nu isi doreasca sa para mai mult decat este pentru ca acest lucru il poate subestima in fata celor din  jur ,isi poate schimba cu totul atitudinea crezand ca este ceva ce nu este in relitate.
Spre exemplu astfel de lucruri li se intampla persoanelor care dintr-o data isi fac prieteni mai bogati decat ei si merg in locuri scumpe,ei incearca sa intre in pielea acelor persoane doar pentru ca umbla in preajma lor si incepe sa se comporte la fel ca ei,nerealizand ca defapt ei nu au statutul celorlalti si nu se pot ridica la nivelul lor.Nu trebuie niciodata sa ne comportam altfel decat suntem pentru ca riscam sa fim o persoana falsa cu noi insine
Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters
da acum
Dupa cum am observat in text,girafa solicita calitatea de a fi un bun coleg,de a respecta pe cei din jur,de a te comporta cum trebuie pentru a fi acceptat la randul tau in respectivul grup.
Comentariul a fost şters